Diplomata Krém

Diplomata Krém

Hozzávalók:

Pastry krémhez:

  • Tej: 155 g
  • Tojássárgája: 3 db 
  • Cukor: 55 g
  • Keményítő: 25 g
  • Vaj: 56 g
  • Vanília kikapart belseje

Chantilly krémhez:

  • Tejszín: 160 g ( magas zsírtartalmú állati )
  • Porcukor: 40 g habfixáló 9 g

Elkészítés:

Pastry krém elkészítése:

A tej felét felteszem főni a fele cukorral.

Az összes többi hozzávalót simára keverem egy tálba vagy egy shakerbe összerázom,

majd besűrítem vele a felforrósodott tejet .

Besűrűsödés után félre húzom és belekeverem a vajat.

Ha kész, egy folpackkal légmentesen letakarom és hagyom teljesen kihűlni.

Míg hűl, elkészítem a chantilly krémet.

Chantilly krém elkészítése:

Jó tanács:

A tejszínt használat előtt fél órával, dobjuk be a mélyhűtőbe a biztos siker érdekében.

Felverem a tejszínt, majd amikor már majdnem jó az állaga ,

hozzá adom a porcukrot és a habfixálót is. 

Ha a vaníliás rém kihűlt, elegyítem is a kettőt.

Laza, gyors mozdulatokkal bele forgatom a habot a krémbe.

A végeredmény egy csodás, selymes és lágy krém.

Ahogy a bevezetőben is írtam , rengeteg felhasználási módja van és hihetetlenül finom.

Legújabb termékek a shopban

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft

Ünnepi szállítás - nyitvatartás!

Ha azt szeretnéd, hogy karácsonyra megérkezzen
akkor legkésőbb december 22-én 10 óráig le kell adnod a rendelésed!

Bolt ünnepi nyitvatartása:
december 24-25-26 ZÁRVA
január 1 Zárva
( január 2-3. a szokott időben NYITVA)

édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház Logo
édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház Logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.