Eszterházy Torta

Fondán vagy fondant? Mi a különbség a fondán és a fondant közt?

A fondán és a fondant közt látszólag csak egy betűnyi különbség van, és bár mindegyik fő alkotója a cukor, 

a gyakorlatban mégis másképp kell felhasználni. 

A fondán egy cukormáz melyet leginkább mignon, Eszterházy torta, puncstorta, francia krémes tetejének bevonására használunk.

Elkészíthetjük házilag is, melyről receptet az eszterházy torta receptjénél találhattok: 

Elkészítése azért igényel némi gyakorlatot. Nem biztos, hogy elsőre sikerül.

Fontos, hogy a megfelelő hőmérsékleten használjuk, különben nem működik vele a munka.

Azonban , ha nem akarsz az elkészítéssel bíbelődni, akkor meg is vásárolhatod a shopban:

40°C-os hőmérsékletre melegítve használatkész.

Természetesen ételfestékekkel színezhető.

A fondant egy ugyancsak cukorból készült bevonó,

azonban ez nem folyékony, hanem nyújtható, nagyon rugalmas anyag.

Főként torták burkolására használhatjuk.

A keményebb anyagú cukormasszák modellezésre is alkalmasak.

Házilag is elkészíthető és a shopban is megvásárolhatod.

A fehéreket ételfestékkel is színezheted, így te alakíthatod ki azt a színt , amire leginkább szükséged van.

Legújabb termékek a shopban

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft

Megújultunk!

Nézz körbe, milyen újdonságokkal várunk!

édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház
édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.