Hozzávalók 12db-hoz:
- 100g apróra reszelt répa
 - 75g sertészsír / 100g vaj
 - 7g sütőpor
 - 100g mandulaliszt / darált mandula
 - 100g lisz ( gluténmentesen 75g schär kenyérliszt vagy 100g rízslliszt)
 - 100g cukor
 - vanília
 - 2db tojás
 - csipet szerecsendió
 - 1/2 mokkáskanál fahéj
 - pici frissen reszelt gyömbér
 - 1/4 citrom reszelt héja
 
Az összes hozzávalót jó alaposan dolgozzuk össze!

Nagyjából félig töltsük meg vele a muffin kapszlikat, amiket az Édes Story shopból szereztél be! 


170°C – on kb. 25 pecig süssük (sütőfüggő)!


Hozzávalók Krémhez:
- 250g mascarpone
 - 350ml magas zsírtartalmú állati tejszín
 - 100g porcukor
 - vanília
 - pár csepp citromlé
 - kevés reszelt gyömbér és citrom héja ízlés szerint
 
A mascarponét alacsony fokozaton keverjük át!

Fokozatosan adagoljuk hozzá a jéghideg tejszínt és magas fokozaton verjük tovább!


Mielőtt teljesen kemény, habos krémet kapunk, előtte adjuk hozzá a citromlét, és a reszelt gyömbért és citrom héjat!


Töltsük habzsákba és az Édes Storyban vásárolt habcsővel és díszítőkkel dekoráljuk ki a muffinokat!














				
															




















