Termékleírás:
Csokoládé transzferfólia tavaszi virágok, 1 db.
Használat:
Kiváló dekorációs lehetőségeket rejt magában.
A segítségével készíthetünk torták oldalára mintás csokoládé burkolatot.
Vágd méretre a transzferfóliát! Inkább legyen nagyobb , mint kisebb. Hosszúságra nem lesz elég egy hossznyi csík a fóliából, ezért kettőt is kell vágni.
Óvatosan illeszd össze folytatólagosan, úgy, hogy a kakaóvajas fele legyen felül, majd a temperált csokiból kenj rá egy vékony réteget!
Ügyelj arra, hogy az illesztésnél megfelelő irányba kend a csokit és ne menjen be a fólia alá.
(Egy ragasztószalaggal rögzítheted is a másik oldalán)
Ha a csoki már kezd húzni, már nem ragacsos, de még nem is kötött me, helyezd a torta oldalára körbe.
Ha megszilárdult, eltávolíthatod a fóliát. Bonbon készítésnél is szuper lehetőség!
Kivílóan mutat a bonbonok talpán.
Összetétel:
kakaóvaj, cukor, színezékek: E 100, E 163, E 162, E 120; zsírszegény kakaópor, színező ételek: spirulina kivonat.
Allegén információ:
Nyomokban SZÓJÁT és TEJT tartalmazhat
Tápérték információ 100 g termékben:
Energia: 2330KJ/557kcal
Fehérje: 0g
Szénhidrát: 50g melyből cukor: 50g
Zsír:40g
ebből telített: 35g
Só: 0g
Tárolás:
Száraz hűvös helyen ajánlott tárolni.