Leírás
CM Cukorfátyol , Cukorcsipke mix – Fehér, Gluténmentes 50g
Használat:
50 g keverékhez adjunk 50 ml vizet.
Keverjük simára! Kenjük a formába a sima masszát, majd a felesleget húzzuk le egy spatula vagy habkártya segítségével.
110C -os sütőben (légkeveréses sütőben 100°C) 9-12 perc (levegőn, sütőn kívül 3-4 óra).
Akkor kész, ha már nem ragad, de még nem is száradt ki teljesen.
Hagyjuk kihűlni, majd óvatosan vegyük ki a sablonból a cukorcsipkét és díszítsük vele a tortát!
A megmaradt , felhasználatlan masszát 1-2 órán belül használjuk fel!
A csipkéhez minőségi sablonokat is találsz
Összetevők: Cukor, kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, glükózszirup, maltodextrinek, emulgeálószer: E 471 (zsírsavak mono- és digliceridjei), Sűrítőanyagok: E 401 (nátrium-alginát), E 415 (xantángumi), Savanyúságot szabályozó anyag: E 339 (nátrium-foszfátok), E 415 (xantángumi), Színezékek: E 170 (kalcium-karbonát), Ízek. Nyomokban TEJT, TOJÁST, SZÓJÁT és DIÓT tartalmazhat. Laktózmentes, GLUTÉN mentes, nem tartalmaz AZO színezéket és nem tartalmaz tartósítószert.
Allergének: lásd kiemelve
Tárolás:
Hűvös és száraz helyen tárolandó, ne tegye ki túlzott hőnek vagy hőmérséklet-ingadozásnak.
Tápanyag információ 100g termékben:
Energia: 1598 KJ 376 Kcal
Zsír: 0g , ebből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 93g ebből cukrok: 54g
Fehérje: 1,3g
Só: 0g
A pontos összetételről, allergénekről és a tápanyaginformációról tájékozódj a termékcsomagoláson vagy érdeklődj elérhetőségeink egyikén!






Értékelések
Még nincsenek értékelések.