Leírás
Csokoládé transzferfólia tavaszi virágok, 1 db.
Használat:
Mintás csoki burok torta köré
Kiváló dekorációs lehetőségeket rejt magában.
A segítségével készíthetünk torták oldalára mintás csokoládé burkolatot.
Vágd méretre a transzferfóliát! Inkább legyen nagyobb , mint kisebb. Hosszúságra nem lesz elég egy hossznyi csík a fóliából, ezért kettőt is kell vágni.
Óvatosan illeszd össze folytatólagosan, úgy, hogy a kakaóvajas fele legyen felül, majd a temperált csokiból kenj rá egy vékony réteget!
Ügyelj arra, hogy az illesztésnél megfelelő irányba kend a csokit és ne menjen be a fólia alá.
(Egy ragasztószalaggal rögzítheted is a másik oldalán)
Ha a csoki már kezd húzni, már nem ragacsos, de még nem is kötött me, helyezd a torta oldalára körbe.
Ha megszilárdult, eltávolíthatod a fóliát.
Vajkrémes burkolathoz:
A burkolt tortára simítsd fel a transzferfóliát a mintás fele érintkezzen a torta krémes felével!
Jól hűtsdki, majd óvatosan távolítsd el a fóliát a tortáról!
csokoládéhoz vagy csokiburkolatként tortára:
Terítsd ki a fóliát a mintával felfelé. Temperált csokival kendd át, majd fordítsd rá a csokis felével a tortára.
Amikor meghúzott a csoki, óvatosan távolítsd el a tortáról a fóliát.
Fondantra:
Nyújtsd ki a fondantot, a mintás felével a fondantra helyezd a fóliát, majd vasalóval a legkisebb fokozaton vasald át és óvatosan távolítsd el a fóliát.
A minta a fondanton marad.
Bonbon vagy táblás csoki talpára:
A bonbon vagy táblás csokiformát töltsük fel kedvenc csokinkkal, ízlés szerint töltelékkel tölthetjük!
A Csokitalpalásánál a transzferfóliát fordítsuk a mintás felével a csoki forma talpára a még folyékony csokira!
Egy spatulával simítsuk el a csoki talpán és szorítsuk ki a felesleges csokit a fólia alúl!
Miután a csoki kidermedt, húzzuk le óvatosan a fóliát a csoki talpáról és öntsük ki a csokikat a formából!
Összetétel:
kakaóvaj, cukor, színezékek: E 100, E 163, E 162, E 120, zsírszegény kakaópor, színező ételek: spirulina kivonat.
Allegén információ:
Nyomokban SZÓJÁT és TEJT tartalmazhat
Tápérték információ 100 g termékben:
Energia: 2330KJ/557kcal
Fehérje: 0g
Szénhidrát: 50g melyből cukor: 50g
Zsír:40g
ebből telített: 35g
Só: 0g
Tárolás:
Száraz hűvös helyen ajánlott tárolni.
A pontos összetételről, allergénekről és a tápanyaginformációról tájékozódj a termékcsomagoláson vagy érdeklődj elérhetőségeink egyikén!
A nyári hónapokban a nagy melegek miatt csak a vevő felelőségére küldjük
				





															
Értékelések
Még nincsenek értékelések.