• Összes
  • Aprósütemények-kekszek
  • Csoki-Bonbon-Temperálás
  • Dekorációk - Technikák
  • Design torták - formatorták
  • Egyéb édességek
  • Fagyi-Jégkrém
  • Házi sütemények és Piték
  • Kelt tészták
  • Krémek-habok-habcsókok
  • Receptek
  • Sütés nélkülv
  • Tányérdesszertek és Pohárkrémek
  • Torták (hagyományos)
Összes
  • Összes
  • Aprósütemények-kekszek
  • Csoki-Bonbon-Temperálás
  • Dekorációk - Technikák
  • Design torták - formatorták
  • Egyéb édességek
  • Fagyi-Jégkrém
  • Házi sütemények és Piték
  • Kelt tészták
  • Krémek-habok-habcsókok
  • Receptek
  • Sütés nélkülv
  • Tányérdesszertek és Pohárkrémek
  • Torták (hagyományos)
Kókuszos jégkrém
Fagyi-Jégkrém

Kókuszos jégkrém

Egy hűsítő nassolni való a forró nyári napokra. Hamar elkészíthető, hideg és nem túl édes! Kell ennél több a nyári melegben ?heart
Tovább →
Dubai Csoki
Csoki-Bonbon-Temperálás

Dubai csoki recept:

A dubai csokoládé sikere nem csak a kadayif tészta roppanóságán múlik. A prémium minőségű 100%-os pisztáciakrém, a természetes tahini és a magas kakaótartalmú csokoládé garantálja, ...
Tovább →
Túrógombóc
Egyéb édességek

Túrógombóc

A túrógombóc egy olyan édesség, amit sokan szeretnek, de még annál is többen félnek neki állni az elkészítésének, mert vagy szétesik, vagy olyan kemény lesz, ...
Tovább →
Osztrák Császármorzsa
Egyéb édességek

Osztrák Császármorzsa

Isteni, habkönnyű nassolni való délutánra, vagy akár egy szuper laktató reggelinek is tökéletes. Ez a recept a megszokott császármorzsától annyiban különbözik, hogy gríz nélkül készül. ...
Tovább →
Tiramisu
Receptek

Tiramisu

A tiramisu egy rendkívül könnyed, habos és lágy desszert. Az alapja egy nagyon egyszerű édesség, a babapiskóta, melyet egy elképesztően lágy krém ölel körül. Mindezt ...
Tovább →
Dubai Csokis Tiramisu
Receptek

Dubai Csokis Tiramisu

Ha imádod a Dubai csokit, akkor ez a desszert biztosan elvarázsol. A 100%-os pisztáciapasztában megtalálod a roppanós Kadayif tésztát fantasztikus tejcsokival és a tiramisu habos ...
Tovább →
ganache
Csoki-Bonbon-Temperálás

Ganache receptek

A csokiganache egy rendkívül egyszerű és sok lehetőséget magában rejtő krém. A fondantos torták burkolásához nélkülözhetetlen, egyszerű elkészítése miatt nagyon közkedvelt. Extra alapanyagokat sem igényel ...
Tovább →
diplomata krém
Krémek-habok-habcsókok

Diplomata Krém

Ez egy isteni finom krém, mely két másik krémből tevődik össze. Az úgynevezett pastry krémből és a chantilly krémből. Na nem kell megijedni, azért ennyire ...
Tovább →
svájci vajkrém
Krémek-habok-habcsókok

Svájci Habcsók Vajkrém

Már az elején szeretném elmondani... utálom a vajkrémet! Vagyis utáltam, ezidáig! Az ízét is és az egészet, úgy , ahogy van... Emiatt nagyon nehezen vettem ...
Tovább →
málna ganache
Krémek-habok-habcsókok

Málna Ganache

A málna Ganache igazán nagy kedvenc! Fantasztikus íze és állaga miatt rendkívül sokféleképp felhasználhatod! Töltheted vele kedvenc tortád, macaronod vagy épp dísztheted vele muffinjaid. Te ...
Tovább →
Pavlova - Fehércsoki Moussal és Mentás Málnaöntettel
Aprósütemények-kekszek

Pavlova

Ez a recept egy igazi csoda! A Pavlova kívül roppanós, belül fantasztikusan lágy és ragacsos. Önmagába is fantasztikus! Ehez jön egy könnyed, lágy fehércsoki mousse, ...
Tovább →
sugar sheet
Dekorációk - Technikák

Sugar Sheet Technika

Hihetetlenül mutatós tortadekorációs technika! Bármilyen színben elkészítheted. Gyere és elmondom mire figyelj a készítésénél!
Tovább →
Sütőtökös - Karamellás Csokitorta
Dekorációk - Technikák

Kandírozott Gyümölcsszeletek

Egy fantasztikusan egyszerű eljárás, aminek segítségével egészen káprázatos tortadekorációkat készíthetsz. Ha szeretnéd , színezheted is. A körte, olyan lett, mint valami mesebeli üvegkristály, az alma ...
Tovább →
Rízspapír Roppancs és Rízspapír Vitorla
Dekorációk - Technikák

Rízspapír Roppancs és Rízspapír Vitorla

Nagyon egyszerű és mutatós díszítési technikát hozok nektek el, ezzel a recepttel. Nagyon kevés hozzávalót igényel és szuper díszítési lehetőség
Tovább →
Moha
Dekorációk - Technikák

Ehető Moha

Imádom.... imádom.... és imádom... Egyszerűen zseniális és elképesztően egyszerű! Pillanatok alatt elkészíthető és szuper dekorációs megoldás!
Tovább →
Csoki Temperálás
Csoki-Bonbon-Temperálás

Csoki Temperálás

A tökéletes bonbon készítéséhez a csokit temperálnunk kell, hogy az szép fényes és roppanós legyen. A temperálás során a csoki kristályszerkezete átalakul, ennek köszönhetően lesznek ...
Tovább →
Fahéjas Capuccinós Bonbon
Csoki-Bonbon-Temperálás

Fahéjas Capuccinós Bonbon

Roppanós csokiburok egy fehércsoki alapú töltelékkel, mely fahéjas és feketekávés ízesítést kapott. Így leginkább egy igazán finom fahéjas capuccinóra emlékeztet. Ajándékba is igazán tökéletesmegoldás! heart ...
Tovább →
Húsvéti Muffin dekor
Blog

Húsvéti Muffin Dekor

A húsvéti muffinok dekorálásának csak a képzeletünk szabhat határt! A legegyszerűbb módja, ha díszes és figurákat rejtő szórócukrokkal hintjük meg, de készítehtünk rá fondantból vagy ...
Tovább →
Vajkrém kaktuszokhoz és pozsgásokhoz csőválasztás és színezési segítség
Dekorációk - Technikák

Vajkrém kaktuszokhoz és pozsgásokhoz csőválasztás és színezési segítség

Díszítőcsövekkel, habcsövekkel rengeteg féle, elképesztően mutatós dekorációt készíthetünk muffinokra, cupcakekre, sütikre és tortákra. Fontos egy stabil krém választása, hogy a formák szépen megmaradjanak. Ehez a ...
Tovább →
Orosz dekorcsővel készített vajkrém virág
Dekorációk - Technikák

Orosz dekorcsővel készített vajkrém virág 

Az orosz típúsú díszítőcsövekkel kis gyakorlás után fantasztikus virág dekorációkat készíthetsz a muffinokra, tortákra. Több virágmotívum közül is választhatsz és egy kis rafinériával készíthetsz egyszínű ...
Tovább →
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft

Megújultunk!

Nézz körbe, milyen újdonságokkal várunk!

édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház
édesstory cukrászkellék és tortadekoráció webáruház
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.