- Összes
- Aprósütemények-kekszek
- Csoki-Bonbon-Temperálás
- Dekorációk - Technikák
- Design torták - formatorták
- Egyéb édességek
- Fagyi-Jégkrém
- Házi sütemények és Piték
- Kelt tészták
- Krémek-habok-habcsókok
- Receptek
- Sütés nélkülv
- Tányérdesszertek és Pohárkrémek
- Torták (hagyományos)
Összes
- Összes
- Aprósütemények-kekszek
- Csoki-Bonbon-Temperálás
- Dekorációk - Technikák
- Design torták - formatorták
- Egyéb édességek
- Fagyi-Jégkrém
- Házi sütemények és Piték
- Kelt tészták
- Krémek-habok-habcsókok
- Receptek
- Sütés nélkülv
- Tányérdesszertek és Pohárkrémek
- Torták (hagyományos)
Fagyi-Jégkrém
Kókuszos jégkrém
Egy hűsítő nassolni való a forró nyári napokra. Hamar elkészíthető, hideg és nem túl édes! Kell ennél több a nyári melegben ?heart
Tovább →
Csoki-Bonbon-Temperálás
Dubai csoki recept:
A dubai csokoládé sikere nem csak a kadayif tészta roppanóságán múlik. A prémium minőségű 100%-os pisztáciakrém, a természetes tahini és a magas kakaótartalmú csokoládé garantálja, ...
Tovább →
Egyéb édességek
Túrógombóc
A túrógombóc egy olyan édesség, amit sokan szeretnek, de még annál is többen félnek neki állni az elkészítésének, mert vagy szétesik, vagy olyan kemény lesz, ...
Tovább →
Egyéb édességek
Osztrák Császármorzsa
Isteni, habkönnyű nassolni való délutánra, vagy akár egy szuper laktató reggelinek is tökéletes. Ez a recept a megszokott császármorzsától annyiban különbözik, hogy gríz nélkül készül. ...
Tovább →
Receptek
Dubai Csokis Tiramisu
Ha imádod a Dubai csokit, akkor ez a desszert biztosan elvarázsol. A 100%-os pisztáciapasztában megtalálod a roppanós Kadayif tésztát fantasztikus tejcsokival és a tiramisu habos ...
Tovább →
Csoki-Bonbon-Temperálás
Ganache receptek
A csokiganache egy rendkívül egyszerű és sok lehetőséget magában rejtő krém. A fondantos torták burkolásához nélkülözhetetlen, egyszerű elkészítése miatt nagyon közkedvelt. Extra alapanyagokat sem igényel ...
Tovább →
Krémek-habok-habcsókok
Diplomata Krém
Ez egy isteni finom krém, mely két másik krémből tevődik össze. Az úgynevezett pastry krémből és a chantilly krémből. Na nem kell megijedni, azért ennyire ...
Tovább →
Krémek-habok-habcsókok
Svájci Habcsók Vajkrém
Már az elején szeretném elmondani... utálom a vajkrémet! Vagyis utáltam, ezidáig! Az ízét is és az egészet, úgy , ahogy van... Emiatt nagyon nehezen vettem ...
Tovább →
Krémek-habok-habcsókok
Málna Ganache
A málna Ganache igazán nagy kedvenc! Fantasztikus íze és állaga miatt rendkívül sokféleképp felhasználhatod! Töltheted vele kedvenc tortád, macaronod vagy épp dísztheted vele muffinjaid. Te ...
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Sugar Sheet Technika
Hihetetlenül mutatós tortadekorációs technika! Bármilyen színben elkészítheted. Gyere és elmondom mire figyelj a készítésénél!
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Kandírozott Gyümölcsszeletek
Egy fantasztikusan egyszerű eljárás, aminek segítségével egészen káprázatos tortadekorációkat készíthetsz. Ha szeretnéd , színezheted is. A körte, olyan lett, mint valami mesebeli üvegkristály, az alma ...
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Rízspapír Roppancs és Rízspapír Vitorla
Nagyon egyszerű és mutatós díszítési technikát hozok nektek el, ezzel a recepttel. Nagyon kevés hozzávalót igényel és szuper díszítési lehetőség
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Ehető Moha
Imádom.... imádom.... és imádom... Egyszerűen zseniális és elképesztően egyszerű! Pillanatok alatt elkészíthető és szuper dekorációs megoldás!
Tovább →
Csoki-Bonbon-Temperálás
Csoki Temperálás
A tökéletes bonbon készítéséhez a csokit temperálnunk kell, hogy az szép fényes és roppanós legyen. A temperálás során a csoki kristályszerkezete átalakul, ennek köszönhetően lesznek ...
Tovább →
Csoki-Bonbon-Temperálás
Fahéjas Capuccinós Bonbon
Roppanós csokiburok egy fehércsoki alapú töltelékkel, mely fahéjas és feketekávés ízesítést kapott. Így leginkább egy igazán finom fahéjas capuccinóra emlékeztet. Ajándékba is igazán tökéletesmegoldás! heart ...
Tovább →
Blog
Húsvéti Muffin Dekor
A húsvéti muffinok dekorálásának csak a képzeletünk szabhat határt! A legegyszerűbb módja, ha díszes és figurákat rejtő szórócukrokkal hintjük meg, de készítehtünk rá fondantból vagy ...
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Vajkrém kaktuszokhoz és pozsgásokhoz csőválasztás és színezési segítség
Díszítőcsövekkel, habcsövekkel rengeteg féle, elképesztően mutatós dekorációt készíthetünk muffinokra, cupcakekre, sütikre és tortákra. Fontos egy stabil krém választása, hogy a formák szépen megmaradjanak. Ehez a ...
Tovább →
Dekorációk - Technikák
Orosz dekorcsővel készített vajkrém virág
Az orosz típúsú díszítőcsövekkel kis gyakorlás után fantasztikus virág dekorációkat készíthetsz a muffinokra, tortákra. Több virágmotívum közül is választhatsz és egy kis rafinériával készíthetsz egyszínű ...
Tovább →




















