Termékleírás:
Hópehely alakú csokoládé készítésére alkalmas forma.
38mm- es hópelyhek készíthetők vele.
Használat:
A temperált csokoládét öntsd a formába.
( Temperálásról bővebb információt találsz a blogban )
egy csokikaparó spatula segítségével egy határozott mozdulattal húzd le a felesleget a formáról, majd hűtsd le.
Ha megdermedtek a csokoládék, egy határozott mozdulattal öntsd ki őket a formából.
Ha színes csokikat szeretnél, színezz meg egy kevés temperált fehércsokoládét,
vagy használj már eleve színes bevonót és egy ecset segítségével fesd ki a csokiformát, mielőtt tele töltenéd csokoládéval.
Csokoládékat és színes bevonókat az alapanyagok :csokibevonók, csokoládék menüpont alatt találsz.
Csokoládé festékek közül az ételfesték menüpontban válogathatsz.
Egyéb információ:
Szállítási súly: 37g