Csoki, Bonbon, Temperálás

Dubai csoki

A dubai  csokoládé sikere nem csak a kadayif tészta roppanóságán múlik. A prémium minőségű 100%-os pisztáciakrém, a természetes tahini és a magas kakaótartalmú csokoládé garantálja, hogy ez a desszert valóban különleges, autentikus és egészséges legyen. Az ilyen alapanyagok használatával nemcsak az ízek mélysége emelkedik ki, hanem egy magasabb szintre helyezhetjük az élményt, amit ez a desszert kínál

Részletek

Csoki temperálás

Csoki Temperálás

 

 

A tökéletes bonbon készítéséhez a csokit temperálnunk kell, hogy az szép fényes és roppanós legyen.

A temperálás során a csoki kristályszerkezete átalakul, ennek köszönhetően lesznek bonbonjaink igazán szépek,

ehez azonban be kell tartsuk azokat a bizonyos aranyszabályokat.

Több megoldás is létezik a helyes temperálásra.

Gyere, tarts velem és készítsünk csodás bonbonokat együtt! heart

Részletek