Termékleírás:
Karácsonyi Bonbon Forma – Mézi és Nyalóka
Használat:
A formák belselyét egy papírtörlővel töröld át!
Ha színes bonbonokat szeretnél, meg is festheted a formát egy ecsettel vagy szórópisztollyal ,csokoládéfestékek felhasználásával, melyek közül itt válogathatsz:
Csokoládéfesték (edesstory.hu)
Használhatsz csillámporokat, de akár temperált fehércsokiba is keverhetsz erre megfelelő festéket és ezzel is megfestheted a forma belsejét.
Festékeinket itt találod: Ételfestékek (edesstory.hu)
(porfestékeink nagy része alkalmas fehércsokoládé színezéséhez.
Ételfesték géljeinknél tájékozódj a termékleírásban! )
Ha megsetetted a forma belsejét, a következő lépésben a temperált csokival töltsd fel a formákat!
Kicsit ütögesd meg az alját, hogy a levego távozzon, majd borítsd ki a felesleges csokit a formából!
Egy spatula segítségével távolítsd el a forma felszínéről a lerakódott csokit!
Hűtsd ki! Töltsd fel kedvenc töltelékeddel! Talpald meg ! Itt is ügyelj rá, hogy egy határozott mozdulattal, spatula segítségével eltávolítsd a felesleges csoki lerakódásokat a formáról !
Majd hűtsd ki ismét! Borítsd ki a kész bonbonokat a formából !
Tipp: A bonbonok talpát csoki transzferfóliával is díszítheted.
Transzferfóliákat itt találsz: Csoki transzferfólia (edesstory.hu)
RECEPT:
Fahéjas Capuccinós Bonbon (edesstory.hu)
Egyéb információ:
A termék színe eltérhet!